La cooperativa La Fageda torna a rebre visites de públic després de nou mesos en obres

Aquest dissabte al matí, la cooperativa La Fageda ha obert de nou les seves portes al públic, després de nou mesos en els quals s’han fet obres per remodelar i millorar les instal·lacions adreçades a tots els visitants.

Les vaques de La Fageda tornen a rebre visita. Després de nou mesos en obres, aquest dissabte la cooperativa ha tornat a obrir les seves portes al públic i a les visites que vulguin veure la tasca social però també empresarial que s’hi du a terme, ara, amb una cara renovada.

“Estem molt contents d’estrenar aquestes instal·lacions per als nostres visitants després de nou mesos de tenir-les tancades”, ha explicat Ester Carreras, relacions externes de la cooperativa, “perquè són molt acollidores, àmplies, integrades al nostre entorn. Rebem prop de 50.000 visitants l’any, gent d’arreu de Catalunya: escoles, turisme familiar, gent gran… i ara voldríem que la gent de la Garrotxa ens vingui a visitar”.

Dels visitants que aquest dissabte s’hi han apropat, alguns ja hi havien estat, d’altres era el primer cop que hi feien cap, però s’han quedat gratament sorpresos amb una visita que ha acaba en una sala de degustació on provar diversos productes de la marca.

Ara, la cooperativa es proposa aconseguir que la gent de la Garrotxa s’acosti a visitar les seves instal·lacions, perquè també puguin conèixer què s’hi fa i quina és la realitat d’una empresa del seu entorn més proper.

 

Notícies relacionades:

La Cooperativa La Fageda és reconeguda per Merco com la tercera millor empresa de l’estat en el rànquing del sector alimentari

x