La família Morera reobre l’Hotel Vall de Bas i es converteix en el primer grup turístic de la Garrotxa

Aquest divendres al vespre s’ha reinaugurat l’Hotel de la Vall d’en Bas, que des de l’adquisició del grup Morera ha d’esdevenir una referència per al turisme de la Garrotxa.

Després d’anys tancat, el grup Morera ha adquirit i reobert l’Hotel Vall de Bas, al veïnat de Can Trona de Joanetes. Aquest grup empresarial garrotxí aposta per aquest complex per esdevenir un punt de referència per al turisme de la comarca.

“Pretenem posar un gra de sorra, un hotel amb 36 habitacions, al servei de la vall, al servei d’Olot i al servei de la comarca de la Garrotxa”, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ Eudald Morera, directiu del grup, “perquè la gent vingui a relaxar-se, vingui a gaudir del nostre entorn i la nostra cuina, i ser un element més de promoció de la comarca”.

A partir de les vuit del vespre, l’hotel ha obert les seves portes al públic, que ha pogut visitar les instal·lacions, les habitacions i, relaxadament, prendre una copa en un entorn idíl·lic, amb una temperatura que ha anat refrescant a mesura que ha avançat el vespre.

“Qualsevol nova incorporació a l’activitat de la vall és bona”, ha afirmat Lluís Amat, alcalde del municipi, “tot és com una pluja fina que va sumant. Tindrem un turisme de qualitat de forma genèrica: la gent podrà venir a un hotel com aquest, anar a un alberg, a un turisme rural, a restaurants, fondes… Per tant, aquest hotel completa de forma fantàstica una oferta múltiple, diversa i que cada vegada posa més la Vall d’en Bas en el mapa de Catalunya”.

S’espera també que l’obertura d’aquest hotel pugui ajudar a recuperar activitats per a l’ecomuseu, també situat a Can Trona. Des del grup Morera s’ha estès la mà a l’ajuntament per reactivar la instal·lació com a edifici per congressos i l’alcalde, Lluís Amat, també ha remarcat que si la iniciativa privada i el sector públic treballen junts, podran assolir grans objectius.

 

Notícies relacionades:

El Grup Morera inaugura un aparthotel a Olot

Els hotels Riu i Vall d’en Bas canvien de propietaris i amplien la seva oferta hotelera

 

x