L’olotí Joan Cañada deixa la presidència d’Unió Democràtica de Catalunya a Girona

L’olotí Joan Cañada ha anunciat al seu blog que deixa la presidència d’UDC a Girona, un càrrec que ocupava des del juny del 2013 i que el posicionava com un home fort dels democratacristians a Catalunya.

Cañada ha anunciat aquest divendres al vespre que deixa el càrrec de president de la Intercomarcal d’Unió de Girona, un càrrec que ocupava des de feia més de dos anys, quan es va celebrar una assemblea general de militants a Girona que el van ratificar per unanimitat.

“Crec sincreament que al llarg d’aquests dos anys hem fet bona feina”, diu Cañada al seu blog. I afegeix: “El moment il·lusionant però convuls i polaritzat que hem viscut i vivim, i els matisos del nostre discurs han fet que massa vegades no fos gens fàcil explicar-nos ni comunicar-nos, en un context en què la tendència majoritària és el blanc o el negre i els titulars de 140 caràcters”.

Cañada també apel·la als plantejaments del partit, davant un escenari “totalment diferent” al de fa dos anys, especialment arran de les decisions preses “legítimament” dels òrgans de govern d’Unió.

En la seva entrada de comiat, l’olotí acaba explicant que creu que Unió necessita un altre perfil al capdavant de la Intercomarcal de Girona. “I també crec que dins el aprtit hi ha persones amb vàlua que sí que el tenen (el perfil)”, argumenta. “Per això, ara em veig amb l’obligació moral d’abandonar tots els càrrecs que hi ocupo i de donar pas a persones que estiguin absolutament engrescades i motivades davant els nous reptes que tenim al davant”, conclou.

Cañada seguirà com a militant de base d’Unió Democràtica de Catalunya.

 

Notícies relacionades

Joan Cañada rumia mantenir-se o deixar la presidència de la Intercomarcal d’Unió a Girona

El president d’Unió a Girona, Joan Cañada, creu que el partit ha de celebrar un congrés nacional “el més aviat possible”

x