El Club Tennis Taula Olot presenta un nou patrocinador i vol aspirar a pujar a Divisió d’Honor en un futur proper

El Club Tennis Taula Olot té un nou patrocinador principal, Ammerland, i també ha anunciat diverses novetats esportives de cares al curs que ve: comptaran amb equip a primera, segona i tercera nacional, un pas previ per consolidar la competitivitat del club.

El Club Tennis Taula Olot presenta novetats molt importants de cara a la temporada que ve. Si fa unes setmanes va anunciar la incorporació de Xavi Panareda com a jugador i entrenador, ara es reforça els propers tres anys en l’àmbit econòmic amb un nou patrocinador principal.

“Som una cooperativa que formem una família en vendre els nostres productes i el CTT Olot, amb el treball en família i de base, ens ha cridat molt l’atenció”, ha explicat Jon Uribarri, director gerent d’Amerland Ibérica, “i volem ajudar aquest club meravellós a mantenir i si és possible, millorar el nivell”.

“Que una empresa multinacional es fixi en nosaltres per la filosofia del club i d’Amerländer, significa que hi ha molta sinèrgia de pensament i d’actuació”, ha dit el president del CTT Olot, Enric Llagostera.

Amb aquest impuls econòmic, el club no descarta optar a l’ascens a la Divisió d’Honor a mig termini, d’aquí dues o tres temporades. Però ara cal consolidar el club a un alt nivell de competició.

Així ho ha apuntat Xavier Sellas, vicepresident del club, ja que “per primera vegada a la història tindrà equips jugant a tres divisions nacionals.” Això permetrà, segons Sellas, millorar la base, un aspecte fonamental.

Així, el Club Tennis Taula Olot apunta maneres i caldrà seguir-lo de ben a prop durant la propera temporada.

 

Notícies relacionades

El Club Tennis Taula Olot fitxa Xavi Panadera per reforçar l’apartat esportiu de l’entitat

El Club Tennis Taula Olot puja a Primera Nacional després de la renúncia d’un equip de la categoria a disputar-la