Olot es llança a la piscina un any més en la 21a edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Aquest diumenge 14 piscines de la Garrotxa s’han sumat a la iniciativa ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. Aquest acte solidari es porta fent a la Garrotxa des de fa ja 21 anys, i enguany ha comptat amb gran participació gràcies, en bona part, a l’ajuda del bon temps.

Un any més, i ja en van 21, Olot s’ha tornat a mullar per l’esclerosi múltiple. “El temps ens ha acompanyat, afortunadament”, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ Gaspar Senis, president del CN Olot, “recordo fa un any que feia un dia miserable, i quan no fa bon temps, la gent no va a la piscina. La imatge de la piscina del globus ben plena i també la de 33, és totalment satisfactòria.”

A les instal·lacions del Club Natació Olot han estat uns 150 els olotins solidaris que s’han ficat a l’aigua, tot i que aquest any la calor ja empenyia a refrescar-se. Això sí, hi ha gent que repeteix, i alguns participants ben joves que ja s’uneixen al que gairebé és una tradició.

A Olot, també la piscina Municipal s’ha sumat a la iniciativa, i a la Garrotxa se n’hi han afegit 12 piscines més. Així, Olot s’ha sumat, com sempre, a la lluita contra una malaltia neurodegenerativa crònica que afecta a 7.000 persones a Catalunya.