Albert Pradas, de l’Institut Montsacopa d’Olot, concursa a la final nacional del ‘Pica Lletres’

El ‘Pica Lletres’ ja te nou guanyador. Mireia Antoner, del Col·legi Maristes de Girona que es va imposar als 16 contrincants d’arreu de Catalunya en la final del concurs. Aquesta setena edició de la Gran Final Nacional del ‘Pica Lletres’ es va celebrar en el Teatre de la Passió d’Esparraguera i de la Garrotxa hi va participar Albert Pradas, membre del grup guanyador de la final garrotxina del programa amb l’Institut Montsacopa d’Olot, que va superar exitosament la primera ronda de lletreig però va ser eliminat en la segona ronda. El ‘Pica Lletres’ és una proposta pedagògica produïda per la Xarxa Comunicació Local i TV3 amb la col·laboració de 19 televisions locals entre elles OLOT TELEVISIÓ.

Notícies relacionades

Fins dimecres la Sala el Torín acull les gravacions del concurs ‘Pica lletres’