Pep Companys és elegit nou president comarcal d’Esquerra a la Garrotxa

Aquest dissabte la militància d’ERC de la Garrotxa s’ha reunit a Santa Pau en un congrés per elegir la nova executiva del partit independentista a la comarca. La candidatura de Pep Companys, alcalde de Santa Pau i representant garrotxí a la Diputació de Girona, era la única que es presentava, i així, ha estat elegit president per unanimitat pels propers 4 anys.

Companys ha destacat la importància de la combinació d’experiència amb novetat per així tenir varietat de punts de vista i fer créixer el partit a la comarca garrotxina. També s’han constituït les noves secretaries. A la d’Organització hi ha al capdavant Meius Ferrés, que també s’ocuparà del càrrec de la de Política Parlamentària. Jaume Cabanyes, per la seva part, s’encarregarà de la secretaria d’Administració i Finances i Roger Santaló de la secretaria d’Imatge i Comunicació. Les secretaries de la Dona i d’Acció Social i de Benestar i Família seran responsabilitat de Narcís Feixas. Agustí Llop serà secretari de Política Municipal mentre que Josep Garcia ho serà de Cultura. I per últim, les secretaries de Patrimoni Natural i Sostenibilitat i la d’Entitats i Associacionisme seran per Anna Barnadas i Josep Quintana, respectivament.

 

Notícies relacionades

Sergi Sabrià, portaveu nacional d’ERC: “Esquerra ha buscat una foto final amb el màxim d’alcaldes compromesos amb el 27S”

Josep Maria Corominas (CiU) i Pep Companys (ERC) representaran la Garrotxa a la Diputació de Girona

x