Roben dos ordinadors i diversos instruments de la Cobla La Principal d’Olot durant l’Aplec de la Sardana

Ahir, durant la celebració de l’Aplec de la Sardana, van ser robats dos ordinadors portàtils de l’organització i diversos instruments de la Cobla la Principal d’Olot. El robatori es va cometre durant el dinar popular de l’Aplec.

A quarts de quatre de la tarda, els músics i l’organització van trobar adonar-se que faltaven diversos objectes. A més dels dos ordinadors portàtils de l’organització, va ser robada la majoria del material del fabliolaire de la Cobla la Principal, concretament el flabiol, el tamborí, el faristol i algunes partitures. Els organitzadors i els músics valoren els objectes sostrets en un miler d’euros amb l’afegit que els instruments del flabiolaire eren fets a mà. A hores d’ara es desconeixen els autors del robatori.  L’incident no va afectar el transcurs de l’aplec, que va continuar a la tarda gràcies a la solidaritat de les cobles que acompanyaven la Principal.

Notícies relacionades

Un incendi crema 8.000 metres quadrats d’un camp d’Argelaguer