Un home de 58 anys de Manlleu perd la vida en un accident a l’eix Vic-Olot

Un home de 58 anys i veí de Manlleu, a la comarca d’Osona, ha perdut la vida aquest dilluns a la tarda en un accident trànsit entre un turisme i un camió a la C-37, a l’alçada de Sant Pere de Torelló. L’accident ha passat una mica abans de les sis de la tarda quan, per causes que no estan clares, el vehicle que conduïa la víctima ha xocat frontalment contra un camió.


El fort impacte ha obligat als Mossos d’Esquadra i als Bombers a tallar la circulació de la carretera en els dos sentits de la marxa, el que ha provocat diverses retencions en direcció la Garrotxa i Osona. Els Bombers han hagut de rescatar al conductor del vehicle perquè havia quedat atrapat a l’interior sense que el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) hagi pogut fer res per salvar-li la vida. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del SEM. A aquesta hora, a pocs minuts per les onze de la nit, la carretera ja tornava a estar operativa.

 

Notícies relacionades

Tallada durant quatre hores la carretera de St Aniol de Finestres per retirar el camió cisterna accidentat al marge