Un incendi crema 8.000 metres quadrats d’un camp d’Argelaguer

Dissabte a 2/4 d’1 del migdia un incident en una màquina embaladora va provocar un incendi en un camp agrícola d’Argelaguer que es va arribar fins la massa forestal. En total, van cremar-se 8.000 metres quadrats de terreny. L’incendi va ser controlat i extingit ràpidament per les persones i dotacions dels serveis que es van desplaçar fins al camp.

Les afectacions van ser poc importants gràcies a la ràpida intervenció del mateix pagès i quatre voluntaris de l‘Associació de Defensa Forestal, que van desplaçar-se fins al lloc amb una autobomba lleugera. Van intervenir també efectius dels bombers amb un Grup de Recolçament d’Actuacions Forestals, a més de mossos d’esquadra, agents rurals, una dotació del Servei d’Emergències Mèdiques i l’ajuda de veïns voluntaris. Un helicòpter bombarder dels bombers va descarregar-hi aigua per extingir totalment les flames i evitar un major risc.

Notícies relacionades

Els Agents Rurals alerten del risc d’incendi després de la primera onada de calor