Els tres fitxatges andalusos de la UE Olot destaquen l’ambició i la serietat com als valors que els van fer decidir-se pel club garrotxí

Tres dels nou fitxatges que de moment ha fet la Unió Esportiva Olot per a la propera temporada són jugadors procedents d’Andalusia. Creuen en el projecte del club olotí i volen empènyer l’equip fins al més alt amb la seva qualitat.

El migcampista Sergio Ortiz va ser el primer reforç andalús que va anunciar a la Unió Esportiva Olot. Tot i que procedeix de la Hoya Lorca de Múrcia, és originari de Còrdova i ha jugat a clubs andalusos del grup quart com el Linense o el Lucena. Admet que quan van parlar-li d’Olot, no esperava que fos tan lluny de casa. Tot i així, quan ha estat l’hora, Ortiz ha emprès el viatge fins a Olot amb decisió. Assegura que l’oferta del club li va inspirar confiança.

El segon andalús a incorporar al club ha estat Antonio Jesús Ramos ‘Gato’, granadí procedent d’un altre equip murcià, el Futbol Club Cartagena. Va coincidir amb l’entrenador de l’Olot, Rodri, durant mitja temporada al Cadis. El projecte de l’Olot el va seduir més que altres ofertes. Extrem dret, Gato arriba per fer oblidar la marxa de Coro. El jugador andalús, però, defuig de les comparacions i vol aportar la seva pròpia personalitat.

L’andalús d’origen senegalès Sana N’Diaye és la tercera incorporació de l’Olot procedent del sud de la península. Després d’arribar cedit durant el mercat d’hivern de la passada temporada, el migcampista torna ara a l’Olot com a jugador de ple dret. Sana també coneix a Rodri des del seu pas pel Cadis, tot i que llavors jugava en el filial del club andalús de tercera divisió. El club i el tècnic tenen màxima confiança en aquest jugador, que va oferir un bon rendiment durant la passada campanya. Amb 22 anys, és vist com un projecte de futur, un futbolista en ple creixement i molt marge de millora.

 

Notícies relacionades

La UE Olot dóna el tret de sortida al curs 2015-16 amb ‘Valho’, substitut d’Aridane