El president Artur Mas afirma que “ens l’hem de jugar i passar per sobre de les comoditats estètiques”

El president del Govern, Artur Mas, ha fet una crida a tots els ciutadans i partits que creuen en un nou país perquè “se la juguin” el 27S. Ho ha dit durant l’acte de celbració dels 30 anys de TV Girona. “Estem en un moment transcendent en què hem de passar per sobre de les comoditats estètiques i anar a l’arrel del problema per avançar”, ha dit.

Per descriure el moment actual, Mas ha citat l’exprimera dama americana Eleanor Roosevelt: “El futur pertany a aquells qui creuen en la bellesa dels seus somnis”. Poc després de tancar l’acord per a la llista única, i sense referir-s’hi explícitament, Mas sí que ha admès que aquests darrers dies se li ha girat “una feinada”. I en una crida velada a la CUP, ha insistit que “a nivell de país cal sumar tot el que es pugui”.

 

Notícies relacionades:

El president de la Generalitat, Artur Mas, diu en una entrevista a Olot Televisió que a les properes eleccions municipals “també hi està en joc el procés català”