El president Artur Mas presideix la celebració del 30è aniversari de Televisió de Girona

Un acte a l’auditori de Girona va servir per commemorar el 30è aniversari de Televisió de Girona. La gala va acollir unes 800 persones i es va reconèixer, amb uns guardons, la tasca que han portat a terme algunes entitats i personalitats gironines.

Televisió de Girona va celebrar el seu 30è aniversari en un acte a l’Auditori de Girona. Presentat per a dos professionals de la casa, Aleix Freixas i Rosó Feliu, varen començar la gala amb un audiovisual que combinava les imatges en blanc i negre amb l’actualitat. Àlex Martí, director de Televisió de Girona des de fa 10 anys, va recordar els canvis que ha viscut la televisió com l’entrada de la digitalització i la TDT l’any 2008, amb el que va guanyar qualitat i immediatesa, arribant actualment a fer directes amb la tecnologia 4G. Va assegurar continuar apostant per la innovació.

També va agrair al propietari de la Televisió, l’empresari Joaquim Vidal, pel suport al llarg d’aquests anys. En el seu discurs, Vidal va fer referència a l’essència del servei públic que té el canal gironí. La celebració es va cloure amb l’actuació del Cor Maragall i el Quartet de Corda de la Giorquestra i amb una sorpresa final. Tot l’equip de Televisió de Girona varen pujar a l’escenari i, juntament amb les personalitats, varen bufar les espelmes del pastís d’aniversari.

 

Notícies relacionades:

La Xarxa aposta decididament per les televisions locals i la informació i entreteniment de proximitat