Jordi Rubio, ex president d’Unió de Joves de les Comarques Gironines, reitera que s’ha dissolt l’ens i avança que s’està treballant en la territorial gironina de Demòcrates de Catalunya

El fins ara comitè executiu de la Unió de Joves de les Comarques Gironines s’ha dissolt. Ho ha fet arran de la dimissió de bona part dels seus membres. Des del dilluns, per tant, aquest ens a Girona no té executiva. Per saber els motius que ha portat al comitè executiu a dissoldre’l, l’espai de Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ ha entrevistat Jordi Rúbio, que fins dilluns era president d’Unió de Joves de les Comarques Gironines.

En l’entrevista Rubió ha reiterat que la intercomarcal d’Unió de Joves de Girona s’ha dissolt tot i que ahir, el secretari d’organització nacional d’Unió de Joves, Joan carles Bailach, va dir que no es podia dissoldre l’ens perquè era un organ estatutari del partit. De tota manera Rubió insisteix que “és cert que ells diuen que no es pot dissoldre però no es veritat ja que no queda cap membre en l’executiva”.

Segons Rubió són diversos els motius que han portat a la dimissió dels membres de l’executiva, tot i que, segons diu, un dels principals motius va ser la consulta interna i la direcció que ha pres el partit des de llavors.

Respecte a si té previst deixar la militància del partit Rubio conclou que no té massa sentit que segueixi a Unió amb “el tipus de filosofia que porten ara” ja que com a “independentista no es sent representat”. Per contra avança que està més d’acord amb la política del nou partit Demòcrates de Catalunya, amb qui, ja avança que estan treballant per crear la territorial gironina del nou partit.

 

Notícies relacionades:

L’olotí Joan Cañada deixa la presidència d’Unió Democràtica de Catalunya a Girona

x