L’Ajuntament d’Olot aprofita la menor activitat d’estiu per fer obres a la ciutat

Durant els mesos d’estiu hi ha menys gent a Olot, i per això l’ajuntament aprofita per fer obres i modificar una mica la cara visible de la ciutat. S’estan remodelant voreres, accessos a carrers i reparant canonades, i ben aviat s’enderrocarà la casa de Can Marcé, abandonada des de fa temps.

Tenen la sensació que a Olot hi ha més obres al carrer que normalment? Doncs tenen raó. L’Ajuntament ha aprofitat l’estiu per, primer de tot, fer noves voreres a l’Eixample Popular. El carrer Montsalvatje se’n veu afectat, especialment perquè es perdran 6 o 7 places d’aparcament gratuït, tot i que des del consistori es justifica que servirà perquè hi puguin passar bé els autocars, i que aquestes places que es resten, es podran redistribuir a la zona de la plaça Balmes.

També s’ha anunciat l’enderroc de la casa de Can Marcé, just al puig del Roser, on s’habilitarà una gran esplanada que ben aviat començarà a tenir una funcionalitat, a l’espera que s’hi construeixi una instal·lació relacionada amb els volcans: s’hi ubicarà la fira d’animals de Sant Lluc.

L’accés a l’avinguda Sant Joan de les Abadesses des de la carretera amb el mateix nom també era un punt conflictiu, que ara s’està millorant, alineant-lo amb la carretera.

Si han notat moltes retencions a l’avinguda Santa Coloma és perquè s’està reparant una canonada que es va rebentar i va causar un esvoranc a la calçada, per la qual cosa convé una reparació exhaustiva. En tot cas, però, s’espera que a finals d’aquest juliol, aquesta obra en concret ja estigui acabada.