El ple del cartipàs de la Diputació de Girona reglamenta per primer cop el paper dels assessors

Aquest dimecres al migdia s’ha celebrat a la Diputació de Girona el ple extraordinari d’aprovació del Cartipàs d’aquesta legislatura.

Aquest dimecres s’ha celebrat el ple del cartipàs de la Diputació de Girona. La proposta de l’equip de govern de CiU ha rebut el suport dels diputats d’ERC, del PSC i d’Independents de la Selva. Només s’hi ha oposat el diputat de la CUP, Lluc Salellas, perquè tot i que diu detectar un avanç cap a la transparència, considera que els canvis es queden curts.

El president de la Diputació, Pere Vila, assenyala que és un cartipàs marcat per modificacions que busquen solucionar problemes detectats, sobretot, durant l’anterior mandat. Així, es reglamenta per primer cop el paper dels assessors i es defineix quines són les seves funcions.  També es regula el cobrament per assistències i se suprimeix el Consell de Govern.

 

Notícies relacionades:

Pere Vila arrenca la presidència a la Diputació de Girona anunciant “un mandat diferent”