L’Ajuntament d’Olot i MicroBank firmen un conveni de col·laboració per facilitar el finançament de nous projectes empresarials

Aquest migdia l’Ajuntament d’Olot i MicroBank han firmat un conveni de col·laboració per facilitat el finançament de projectes empresarials a través de microcrèdits. D’aquesta manera es vol facilitar l’accés a finançament a emprenedors locals que vulguin posar en marxa un nou negoci o reemprendre’n algun d’existent explica Núria Danés, directora de Màrqueting i Serveis de MicroBank. Els sol·licitants podran optar a microcrèdits de fins a 25.000 euros sense necessitat d’aval. L’Ajuntament és l’encarregat de certificar que l’empresa pot ser viable amb d’un informefavorable de viabilitat elaborat a través del Servei d’Emprenedoria de l’IMPO tal com explica el regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda.

Notícies relacionades:

Més de 640 gironins en risc d’exclusió social troben feina amb el programa Incorpora de l’Obra Social La Caixa