El CIT presenta una nova litografia del Farandulàrium per recollir fons de cares a la Batalla de les Flors 2015, que es farà el 5 de setembre

Com ja és habitual per aquestes dates, el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot ha presentat una nova litografia del Farandulàrium realitzada per l’artista Tavi Algueró. La làmina il·lustra els fets més destacats que han tingut lloc a la ciutat en el darrer any.

 Ahir a la tarda el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot va presentar una nova reproducció litogràfica de la col·lecció Farandulàrium. La làmina, obra de l’artista garrotxí Tavi Algueró, intenta reflectir l’actualitat de la ciutat del darrer any, passant, sobretot, per les inauguracions del Mercat, del nou Hospital i de la Plaça dels Coloms, que és el punt central de l’obra. En la làmina també hi apareixen membres del cos de la Policia Local de la ciutat carregant un pastís en motiu del seu 125é aniversari.

La litografia es pot adquirir a la oficina del CIT d’Olot per 18 euros. Els fons recaptats aniran, com sempre, per col·laborar en l’organització de la Batalla de les Flors de les Festes del Tura. Enguany, l’activitat es realitzarà el dissabte 5 de setembre i repetirà el recorregut al voltant de la Plaça Clarà. Com ja es va fer l’any passat, el jurat estarà format per representants de les diverses colles participants, que de moment en són 10.

Josep Andrés afirma que tots els olotins i garrotxins ens em de sentir satisfets amb el nombre de carroses que hi haurà aquest any, degut a la dificultat que comporta posar-se a treballar al mes d’Agost per fer una carrossa.

Totes les colles participants reben un incentiu econòmic de 630€ per ajudar a cobrir els costos de fabricació de la carrossa. Aquest 2015, Ràdio Olot serà l’emissora encarregada de presentar l’acte.

 

Notícies relacionades:

La litografia del ‘Farandulàrium’ combina les estelades, la UE Olot i el CPA Olot

Deixa un comentari