Francesc Artigas, resident a Santiago de Xile, és el 13é ambaixador d’Olot al món

Olot ja té un nou ambaixador al món. És Francesc Artigas de 27 anys que actualment resideix a Santiago de Xile, on també treballa d’auditor sènior per la multinacional Ernest & Young. Ahir, al moment del seu reconeixement, Artigas es va mostrar sorprès  i a la vegada il·lusionat pel seu paper d’ambaixador. El jove va estudiar la llicenciatura Administració i Direcció d’Empreses i posteriorment, abans de traslladar-se a Xile, va fer també un màster i un postgrau a Barcelona. Ell és el 13 olotí ambaixador que l’Ajuntament d’Olot té repartits per tot el món amb la finalitat de que representin la ciutat i ajudin a difondre una bona imatge d’Olot a la vegada que els reconeix la feina que fan a l’estranger.

Notícies relacionades:

Amèlia López i Aniol Salvador són nous ambaixadors de la ciutat d’Olot a l’estranger

La matemàtica Elisabet Canalias i l’entrenador de waterpolo Joan Lluís Albella han estat elegits nous ambaixadors de la ciutat d’Olot

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari