La UE Olot començarà la lliga a l’Estadi Municipal contra l’Alcoyano el proper 28 d’agost

Els homes de Rodri comencen la pretemporada demà. L’Olot viatjarà fins a l’Escala per jugar a les vuit del vespre un partit conta el club de primera catalana. D’altra banda, la Real Federació Espanyola de Futbol va fer públic ahir a la tarda el calendari dels grups de Segona B. L’Olot iniciarà la lliga el proper 23 d’agost a l’Estadi Municipal d’Olot contra l’Alcoyano. La setmana següent viatjarà a Castelló per enfrontar-se al Villarreal B de Carlos Martínez.

A la jornada 3, el club olotí rebrà el Lleida Esportiu el cap de setmana del 6 de setembre, durant les Festes del Tura. Els dos viatges a Mallorca, contra l’Atlètic Balears i el Llosetense, seran a la primera volta, a les jornades 8 i 17. La lliga finalitzarà el cap de setmana del 14 de maig, en què l’Olot rebrà l’Atlético Levante a l’Estadi Municipal d’Olot.