Torna amb gran èxit el festival Urban Culture a Olot

Durant tot el dissabte s’ha celebrat el festival Urban Culture a Olot, impulsat amb uns pressupostos participatius dels joves de la capital garrotxina. Així, s’han promocionat l’art i la cultura urbanes a la ciutat, que feia un any que no comptaven amb un aparador així a la capital garrotxina.

Després d’un any d’absència, el festival Urban Culture ha tornat a Olot gràcies als pressupostos participatius impulsats per l’Àrea de Joventut. Un dels projectes guanyadors va ser precisament aquest, que s’ha materialitzat aquest dissabte. Ho han fet amb un torneig de breakdance, de 2 contra 2, celebrat el dissabte a la plaça Major amb gran concurrència. Però també hi ha hagut moltes altres activitats. Al matí, a l’espai Ideal, s’han fet tallers relacionats amb la cultura urbana, i al vespre, diversos concerts.

Amb tot, aquests joves esperen que, vistos els bons resultats que ha donat el festival, l’any que ve pugui es pugui continuar oferint la possibilitat de gaudir de l’art i la cultura urbanes a Olot.

Notícies relacionades:

Dos joves recuperen el festival Urban Culture d’Olot gràcies al pressupost participatiu de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut

L’Urban Culture reuneix a 12 ‘breakers’ per a la competició de hip hop

El Club Skate Olot celebra la seva primera competició

x