Un ferit lleu en un accident de trànsit al túnel de La Codina a Bracons

Aquest migdia un accident al túnel de la Codina, a l’eix Vic-Olot ha deixat un ferit lleu. El vehicle ha trepitjat i impacata, per causes que es desconeixen, la vorera del túnel, el primer que es troba en sentit a la capital osonenca. Això ha provocat que el turisme s’hagi desplaçat immediatament al carril contrari, on ha quedat estacionat fins que han arribat els serveis d’emergència, que han atès el conductor del vehicle, que ha quedat ferit lleu. Una de les dues ambulàncies del SEM desplaçades al túnel l’ha traslladat a l’hospital d’Olot i Comarcal de La Garrotxa. També s’hi han desplaçat diversos cotxes dels Mossos d’Esquadra. A causa de l’accident, s’ha tallat el carril de la C-37 sentit Olot, sense donar pas alternatiu, cosa que ha causat importants retencions a la carretera en sentit a la capital garrotxina.