Una cinquantena de voluntaris pel 27S es reuneixen per aprendre a convèncer als indecisos sobre la independència

Aquest dissabte s’han reunit a la cooperativa de la Canya una cinquantena de voluntaris per al 27S. Allà han après com difondre millor la causa de l’independentisme durant tot el matí, amb l’objectiu de sumar vots per a les eleccions de la tardor.

Aquest dissabte al matí ha estat un dia perquè els entusiastes de l’independentisme i els qui treballen per la independència de Catalunya hagin fet cap a la Cooperativa de la Canya. Diverses entitats sobiranistes de la Garrotxa hi han citat als qui faran de voluntaris per convèncer els indecisos de cares al 27 de setembre.

Dos membres de Súmate, Xavier Ludevid i Ferran Oliva, han ensenyat a la cinquantena de voluntaris algunes tècniques de comunicació per persuadir a qui encara no té clar el seu vot.

I per aconseguir-ho, ho faran amb la campanya Ara és l’Hora, de l’ANC i Òmnium, que s’encara a mobilitzar el màxim de gent per la causa independentista a les eleccions de la tardor.

Notícies relacionades:

Els bitllets per als busos de l’11-S es posen aquest dimecres a la venda i estaran disponibles fins el dia 30 de juliol

L’ANC s’involucrarà en l’organització de les eleccions del 27S amb l’objectiu que siguin un èxit

Òmnium Garrotxa celebra el seu Superdissabte per debatre i marcar la línia a seguir fins les eleccions del 27 de setembre