Una noia de 18 anys mor en un accident de trànsit a la N-260 al terme municipal de Besalú aquest dissabte al matí

Una noia de 18 anys ha mort aquest dissabte al matí en un accident de trànsit a la N-260 al terme municipal de Besalú. També hi ha hagut una ferida greu, que ha estat evacuada en helicòpter a l’hospital Josep Trueta de Girona, i dues ferides menys greus.

L’avís de l’accident s’ha rebut a un quart de vuit del matí al quilòmetre 61,9 de la N-260, a l’entrada de l’A-26, al terme municipal de Besalú. El cotxe sinistrat, un 4×4, ha bolcat lateralment i la conductora, de 18 anys, ha mort. De les tres acompanyants que anaven al vehicle, una es troba en estat greu i ha estat traslladada a l’hospital Josep Trueta de Girona en helicòpter, mentre que les altres dues han resultat ferides menys greus.