Una trentena de ciclistes participen a la primera Bicicletada Musical organitzada per l’Agrupació Ecologista i Naturalista de la Garrotxa

Aquest dissabte al matí una trentena de persones s’ha reunit a les Preses per tirar endavant la primera bicicletada musical. L’ha organitzada l’Associació de Naturalistes i Ecologistes de la Garrotxa i ha servit per reivindicar de forma festiva la bicicleta com un mitjà de transport de gran utilitat.

Tot i la calor, una trentena de persones han fetcap a les Preses amb la seva bici per reivindicar la sostenibilitat d’aquest mitjà de transport de manera festiva.

L’acte, organitzat per l’Associació de Naturalistes i Ecologistes de la Garrotxa ha combinat la bici ambla música i un ambient distès. Per això, un cop s’ha fet el vermut a les Preses, i s’ha començat la ruta. Un trajecte tranquil i amè fins a Olot pel bicicarril, amb destinació final al centre de la capital garrotxina. Un trajecte que també ha inclòs una parada al baixador de Codella per un bon vermut per agafar forces per arribar al punt final de la ruta.

Notícies relacionades:

El Casal, el Casalet i ‘Les Preses a la Fresca’ omplen d’activitats l’estiu de les Preses un any més

Les Preses repeteix l’èxit d”Un dia per ser famós’ amb 20 actuacions

L’esbart Marboleny presenta a les Preses les danses tradicionals més destacades de la temporada davant 400 persones