Les Planes d’Hostoles recupera la trobada gegantera després d’anys sense organitzar-la

Després d’anys sense fer-la, a les Planes d’Hostoles hi ha tornat a haver una trobada gegantera aquest diumenge. Set colles de diverses comarques han fet cap a la vall del Brugent per gaudir de nou d’un esdeveniment que torna a dur-se a terme.

Una foto de família a la Plaça Nova ha servit per començar la 12a trobada gegantera de les Planes d’Hostoles, anys després de l’onzena, que va ser el 2007. Aquesta població està de festa perquè ha recuperat la seva trobada gegantera.

A les 11 del matí ha començat la cercavila amb set colles vingudes de la Garrotxa, el Ripollès i La Selva i amb uns amfitrions molt orgullosos de poder tornar a ser-ho i de fer el seu poble un centre de trobada. Després d’un bon recorregut per tot el poble, gegants, nans i músics han acabat la trobada al punt d’inici amb una ballada conjunta com a punt culminant de la festa que s’espera que pugui, tornar a convertir-se en una tradició del poble.

Notícies relacionades:

Montagut reuneix una desena de gegants i figures de faràndula en la 17a trobada gegantera del poble

 

x