El Gospel Cor Garrotxa recapta més de 1.600€ en benefici de l’Oncolliga en el concert solidari d’aquest diumenge al Parc Nou, on hi van actuar quatre cors més d’arreu de Catalunya

El Gospel Cor Garrotxa ha organitzat el tercer concert benèfic al Parc Nou d’Olot. L’entitat va recaptar fons en aquesta ocasió per a l’Oncolliga, per ajudar l’associació en la seva lluita contra el càncer. S’han recaptat més de 1.600€. 

El Parc Nou d’Olot es va tornar a vestir de solidaritat i música aquest diumenge en motiu del tercer concert solidari de Gospel en benefici de l’Oncolliga, per ajudar l’entitat en la seva lluita contra el càncer.

El concert benèfic va reunir 5 cors que van participar en aquesta jornada a la capital de la Garrotxa. El dia va anar presidit per la música i, tot i que l’acte estrella era el concert de les sis de la tarda, al matí es va organitzar un taller i al migdia un dinar.

Els cinc cors participants van venir d’arreu de Catalunya: Tastet de Gospel de Taradell, Gospel Vallès de Terrassa, Cor Gospel Girona i Gospel Sentits de Badalona, a més dels amfitrions i organitzadors, el Gospel Cor Garrotxa.

Tota la recaptació va sorgir de la venda de merxandatge i begudes (l’entrada al concert era gratuïta) i anirà a parar a l’Oncolliga i la seva tasca infatigable contra el càncer.

Ja és la tercera edició d’aquest concert benèfic organitzat pel Gospel Cor Garrotxa a Olot i la idea és que cada any l’entitat receptora de la recaptació sigui diferent. En l’edició d’enguany l’Oncolliga ha estat l’entitat beneficiària, en la primera col·laboració de moment entre ambdues entitats.

Un concert benèfic i solidari que ha arrelat a la capital garrotxina a partir de la bona música i en bon ambient en una tarda d’estiu.

Notícies relacionades:

El Gospel Cor Garrotxa organitza diumenge a Olot la tercera trobada de cors de gospel

El concert solidari de gospel omple el Parc Nou d’Olot en favor de l’Associació de Síndrome de Fatiga Crònica i Fibromiàlgia de la Garrotxa

Olot Televisió comença a gravar el seu spot promocional del 2015 amb el Gospel Cor Garrotxa

Deixa un comentari