El ‘País Km0′ s’emet demà en directe des de la Vall de Bianya

El programa ‘País Km0‘ viatjarà demà fins a la Vall de Bianya per conèixer el municipi a fons. Des de les 6 de la tarda i durant dues hores aquest magazine diari estiuenc s’emetrà en directe des de nucli d’Hostalnou. El programa, que el podran veure per Olot Televisió, està produït per la Xarxa amb la col·laboració de les televisions locals i el condueix la periodista Marina Romero que en aquesta ocasió estarà acompanyada del director d’Olot Televisió, Albert Brosa. Entre els continguts que tindrà el programa destaquen visites al romànic del municipi, una conversa amb Jordi Zapata per descobrir què més donarà de si l’onada de calor i també es parlarà de productes típics, com el farro.

Notícies relacionades:

El programa ‘País Km0’ de La Xarxa i les televisions locals de Catalunya guanya el Premi Zapping

El programa ‘País Km0’ visita Olot per viure les hores prèvies a les Festes del Tura

El programa ‘País Km0’ dóna el tret de sortida a les Festes del Tura 2014

x