La UE Olot guanya al FC Escala (0-5) en el primer amistós de pretemporada

La UE Olot es va imposar amb claredat aquest dissabte al Futbol Club Escala repetint el resultat de l’any passat en el primer amistós de pretemporada. Uri Santos va ser el més destacat fent un hat-trick i el jove del planter Xerry Roura va ajudar amb dues assistències.

En el primer quart d’hora de joc l’equip local va posar als de Rodri en alguna dificultat, però l’Olot va ser el clar dominador del partit.

Dues assistències de Xerry Roura van ser claus per obrir el marcador: la primera la va aprofitar l’extrem procedent de l’Espanyol juvenil Kike Sánchez, jugador que està  a prova amb el primer equip durant la pretemporada, i la segona la va rematar Uri Santos amb el cap. El davanter olotí va ser un malson per la defensa empordanesa, ja que va marcar dos gols més que tancaven la primera part amb un clar 0 a 4 al marcador i un hat-trick per l’ahir capità.

L’Olot va mantenir el ritme competitiu a la segona part amb els canvis. Un dels fitxatges d’aquest estiu, el granadí Gato, va sobresortir a la represa gràcies a les seva rapidesa i va poder trencar la defensa rival en varies ocasions, marcant també l’últim gol que tancava el marcador.

Una primera prova superada amb nota contra un rival de 1a Catalana que va competir fins que se’ls van acabar les forces.

Notícies relacionades:

La UE Olot aconsegueix la cessió del lateral esquerre del Reial Madrid Luismi Quezada

La UE Olot començarà la lliga a l’Estadi Municipal contra l’Alcoyano el proper 28 d’agost

La Unió Esportiva Olot goleja L’Escala en el primer test de la pretemporada (0-5)

x