Bon inici de campanya de rebaixes per als comerciants olotins que valoren positivament la probable arribada de Mango i Abacus a la ciutat

L’Associació de Comerciants d’Olot valora positivament l’inici de la campanya de rebaixes a la ciutat. En una entrevista a Les Notícies, el president de l’entitat Jordi Rovira ha dit que la campanya s’ha iniciat amb bon peu, seguint la tendència dels anys anteriors amb moltes ganes per part dels compradors durant els primers dies de descomptes.

De fet, la campanya encara no s’ha acabat, tal com remarca Rovira. Fins a finals d’agost es seguiran havent-hi descomptes als comerços olotins amb el que s’espera que la valoració final de les rebaixes sigui encara més positiva incentivat en part per l’augment dels descomptes i per l’augment de visitants foranis que “ajuda a remuntar les vendes” durant el mes d’agost.

Respecte a la probable arribada de Mango i la cooperativa Abacus a la ciutat, en l’edifici de l’antic hospital Sant Jaume, Rovira assegura que confien en el petit comerç i no creuen que suposin un prejudici pels locals. Indica que són positius i que poden ajudar a remuntar la dinàmica del comerç. “Dolen no és, però s’ha de veure com encaixa en l’evolució comercial de la ciutat” assegura Rovira.

Està satisfet amb la possible arribada dels dos comerços i valora positivament el reclam que suposarà per a la ciutat i recorda que des de l’inici l’ACO s’havia mostrat a favor de la creació de superfícies comercials a l’antic edifici de l’hospital Sant Jaume.