L’Auditori de Girona publica la seva programació per a la propera temporada uns caps de cartell de luxe

Noa, Antonio Orozco, Paul Lewis i Isabell Faust són els principals caps de cartell que actuaran aquesta tardor a l’auditori de Girona. La programació inclou vint-i-cinc concerts, amb figures internacionals i artistes de renom de casa nostra.

En plena onada de calor, l’Auditori de Girona ja es prepara per rebre la frescor de la tardor, en una temporada que s’inaugurarà amb l’actuació del saxofonista nord-americà Joshua Redman.

El context de l’auditori però, convida a la música clàssica, i en aquest camp es tornarà a situar Girona com a escenari de referència amb l’actuació d’artistes tant destacats com la violinista Isabelle Faust, considerada una de les millors del món, o el pianista anglès Paul Lewis, un dels grans intèrprets de Beethoven.

Entre la resta de caps de cartell però, també hi destaca la cantant israeliana Noa, un dels plats forts d’aquesta temporada a l’auditori, i que vindrà a Girona per presentar el seu darrer treball Love Medicine. Mentre que el cantant i compositor sevillà Antonio Orozco, presentarà en primícia el seu nou àlbum.

La temporada de l’auditori es complementa amb la programació formativa i de creació de l’Espai Marfà, que comptarà amb un total de 27 activitats, entre les que hi destaquen sessions LP, un cicle d’audicions comentades d’àlbums clàssics del rock, o la Diada de la Rumba.

Deixa un comentari