El garrotxí Pau López podria ser el porter titular de l’Espanyol aquesta temporada davant la marxa de Kiko Casilla

La oportunitat del porter garrotxí Pau López ja és aquí. El jugador de l’Espanyol, amb tan sols 20 anys, té la ocasió de guanyar-se un lloc com a titular sota pals al primer equip perico després de la marxa de Kiko Casilla al Reial Madrid.

Pau López és una de les perles del planter blanc-i-blau, on hi va arribar amb tan sols 12 anys. Les seves bones actuacions a la porteria del filial a la Segona Divisió B fa un parell de temporades, on ja va ser entrenat per l’actual tècnic del primer equip Sergio González, li van obrir les portes de la màxima categoria del futbol estatal amb tan sols 19 anys.

Tot i la dura competència en la seva primera temporada, amb Kiko Casilla com a titular indiscutible, el de Sant Esteve de Llémena ja ha debutat a la Primera Divisió, en un partit on Casilla va ser expulsat, i va ser el porter titular en la Copa del Rei, on el Reial Club Deportiu Espanyol va completar una gran actuació enguany arribant fins a les semifinals i caient davant l’Athletic de Bilbao.

Ara, amb el fitxatge de Casilla pel Madrid, Pau López s’entreveu com a titular, compta amb la total confiança dels tècnics, i té una ocasió única que no vol desaprofitar. Això sí, no estarà sol competint per la porteria, ja que el club periquito busca un porter al mercat, i el garrotxí té molt clar que, si vol ser el titular, haurà de suar la samarreta.

Notícies relacionades:

El jove garrotxí Pau López afronta diumenge la seva primera titularitat com a porter de l’Espanyol