Jordi Antiga enceta una nova etapa com a director de l’Institut la Garrotxa amb nous projectes

Jordi Antiga és el nou director de l’Institut la Garrotxa d’Olot. Antiga agafa les regnes al capdavant del centre amb l’objectiu de mantenir i millorar els resultats acadèmics de l’institut i amb nous projectes sota el braç, com ara la introducció, aquest curs de d’un projecte nou d’experimentació plurilingüe per introduir l’anglès en altres matèries més enllà de la de llengua estrangera.

Aquest mes de juliol s’ha fet el relleu de l’equip directiu de l’Institut La Garrotxa d’Olot. D’aquesta manera el fins ara director del centre Albert Bramon ha deixat pas a Jordi Antiga, que fins al curs passat era el Coordinador de Cicles Formatius de l’institut. El canvi suposa una nova etapa per a aquest centre de secundària i postobligatori de la comarca. El nou director afirma que sempre que hi ha gent nova, hi ha idees noves.

Antiga agafa les regnes al capdavant de la direcció del centre amb l’objectiu de mantenir els bons resultats que hi ha hagut des de moment posant especial èmfasis en la motivació dels alumnes i la cohesió social.

La direcció Jordi Antiga arriba amb un plantejament continuista pel que fa a la formació professional, que és una de les branques fortes del centre. No obstant, arriba també amb algunes novetats sota el braç. Es vol millorar la gestió del centre, per fer-la més eficaç i en l’àmbit educatiu, s’introdueixen projectes nous com el Grup d’experimentació Plurilingüe. S’introduiran l’anglès a matèries com música i ciències en un grup de primer d’ESO.

El Grup d’experimentació Plurilingüe és un projecte experimental introduït des del Departament d’Ensenyament.

Notícies relacionades:

Meritxell Oliver Marrugat, de l’Institut la Garrotxa, ha obtingut la millor nota de la selectivitat de la comarca amb un 9,35

Els Bombers incorporaran al seu inventari una eina dissenyada per alumnes de l’Institut La Garrotxa

17 alumnes de tot l’Estat completaran la primera promoció del cicle de disseny i producció per a plàstics i metalls de l’Institut la Garrotxa, únic a Espanya