Les brigades de voluntaris d’estiu tenen una participació de 130 joves entre tots els municipis de la Garrotxa enguany

130 joves de la Garrotxa participen de les brigades de voluntaris d’estiu. Un projecte iniciat ara fa deu anys pel Consell Comarcal en què els joves dediquen les seves vacances a treballar pel municipi. 9 ajuntaments treballen amb el consell per fer realitat aquesta oferta d’estiu dirigida als joves de 14 a 15 anys de la comarca.

Fins a 9 municipis de la Garrotxa participen de les brigades de voluntaris, un projecte que el Consell Comarcal va crear, ara fa 10 anys, amb diferents ajuntaments de la comarca, amb l’objectiu d’involucrar els joves en la vida social dels seus pobles.

D’altra banda, aquest estiu, el Consell també organitxa els casals de 4 municipis. Els ajuntaments de Castellfollit de la Roca, Sant Jaume de Llierca, Santa pau i Sant Feliu de Pallerols han cedit al Consell la gestió dels seus casals d’estiu que, en total, sumen 144 participants.

Notícies relacionades:

La ciutat d’Olot se suma amb èxit a les brigades joves d’estiu, impulsades pel Consell Comarcal i els Ajuntaments de la comarca

115 joves participen en les brigades joves d’estiu que coordina el Consell Comarcal