La Xarxa i Olot Televisió retransmetran en directe l’acte central de l’ÉsDansa

El Festival Internacional de Música i Dansa de les Preses, l’ÉsDansa, és amb tota probabilitat un dels actes culturals més importants de l’estiu a la Garrotxa. Doncs bé, ja els podem anunciar que aquest any el podran veure en directe per totes les televisions de La Xarxa, entre les quals OLOT TELEVISIÓ.

Gràcies a l’aposta de la televisió de proximitat aquest festival tindrà visibilitat a tot Catalunya amb l’objectiu de promocionar la Marboleny, les Preses i la Garrotxa a tot el país. Al llarg dels propers dies els anirem explicant més detalls del programa però, d’entrada, ja es poden reservar les agendes. Recordin, el dia 22 d’agost a la nit l’ÉsDansa en directe per La Xarxa.

Notícies relacionades:

Obren les inscripcions al Petit Ésdansa introduint dues novetats als tallers pels nens participants

L’Ésdansa assoleix els 9000 espectadors, un miler més que en la darrera edició