L’obertura d’Abacus i Mango a l’hospital vell comportarà catorze nous llocs de treball

Com ja va anunciar Olot Televisió, avui s’ha oficialitzat l’adjudicació dels comerços Abacus i Mango a les instal·lacions de l’hospital vell de la capital garrotxina. Així ho ha aprovat aquest matí la Junta de Govern de l’Ajuntament.

Es preveu que els dos negocis s’instal·lin a la capital garrotxina durant les vacances de Nadal d’aquest mateix any. El consistori calcula que les dues noves obertures comportaran l’atracció de més visitants al centre, al voltant de 300.000 persones l’any, fet que també serà profitós pels comerços del nucli antic. D’altra banda, l’arribada d’aquests negocis comportarà altres beneficis econòmics, més concretament més d’1.000.000 d’euros, i també crearà catorze nous llocs de treball.

Notícies relacionades:

Mango i Abacus són les dues marques que han presentat oferta per establir-se a l’edifici de l’antic hospital d’Olot

La proposta dels usos de l’antic hospital es defineix amb dubtes de PSC, PxC i PPC sobre l’espai comercial i l’ampliació del geriàtric

Bon inici de campanya de rebaixes per als comerciants olotins que valoren positivament la probable arribada de Mango i Abacus a la ciutat

Deixa un comentari