Més d’un miler d’espectadors van acudir a la Plaça de Braus per veure l’últim espectacle de circ d’aquest estiu

La Plaça de Braus d’Olot es va tornar a emplenar ahir al vespre en l’últim espectacle de circ programat pel Teatre Principal que es fa a la ciutat aquest estiu. Més d’un miler de persones van deixar-se sorprendre i meravellar pels trucs de la companyia Acrobarouf i el seu espectacle ‘Scratch!’

Des del primer número és com la companyia Acrobarouf va posar-se el públic olotí a la butxaca. Des de llavors, els més d’un miler d’espectadors que van acudir a la Plaça de Braus no van deixar de sorprendre’s, riure i sobretot animar els tres acròbates de ‘Scratch!’.

Degut a la tempesta que va caure durant la tarda a Olot, no es va poder preparar tot el muntatge per fer el número complet i només van poder-ne fer una part. Així doncs, els 20 minuts que va durar l’espectacle van ser molt intensos, però també es van fer molt curts per al públic, que va seguir aplaudint fins que els artistes van decidir improvisar un número. Fins a dues vegades més van tornar a sortir a l’escenari el trio d’Acrobarouf davant la insistència del públic garrotxí, que va quedar encantat amb l’espectacle.

x