Pep Companys, nou president d’ERC a la Garrotxa, planteja una línia continuista després dels bons resultats de les municipals amb la voluntat de seguir fent créixer el partit

Des d’aquest mateix mes de juliol Esquerra Republicana Catalunya a la Garrotxa té una nova executiva. En el congrés celebrat a Santa Pau a mitjans de mes la candidatura de Pep Companys va ser la única que es va presentar i per tant, va ser elegit president per unanimitat pels propers 4 anys. En una entrevista al pató de Les Notícies companys s’ha mostrat il·lusionat per la nova responsabilitat que agafa en el partit. Assegura que la feina que s’ha fet des de l’anterior direcció, amb Ferran Puig al capdavant, ha estat bona i “així ho demostres els resultats de les eleccions” i per tant la intenció es continuar amb la feina que s’ha estat fent fins ara a la comarcal d’ERC de la Garrotxa per seguir fent créixer el partit aconseguint crear més llistes i ampliar el número de regidors i d’alcaldies en els propers comicis.

Respecte a la seva entrada com a representant d’Esquerra a la Diputació de Girona es mostra satisfet per aquesta oportunitat del partit, que no s’havia tingut fins ara. D’aquesta manera, diu, es podrà treballar millor pel territori donant el suport i assessorament necessari als ajuntaments de la comarca en totes les problemàtiques que puguin sorgir en el dia a dia municipal.

Notícies relacionades:

Pep Companys és elegit nou president comarcal d’Esquerra a la Garrotxa

Josep Maria Corominas (CiU) i Pep Companys (ERC) representaran la Garrotxa a la Diputació de Girona

ERC presenta a Riudaura als 11 candidats de la comarca de la Garrotxa per a les properes eleccions municipals del 24 de maig