El nou cartell de les Festes del Tura ja ha vist la llum i destaca la presència de Teràpia de Shock i Projecte Mut als escenaris

Aquest dijous s’ha presentat en societat el nou cartell de les Festes del Tura i s’han anunciat les principals novetats i caps de cartell. Teràpia de Shock o Projecte Mut seran dels grups més coneguts que pujaran als escenaris per unes festes que són un punt de referència a Catalunya.

Ja hi ha nou cartell de les festes del Tura. L’autora enguany és Ainhoa Díaz, estudiant de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. Díaz ha estat guanyadora d’un concurs bianual on s’han presentat 55 cartells més. La seva obra, sòbria i representativa d’Olot, ha resultat la més encertada per ser la imatge de les festes. Però també s’ha presentat el nou dibuix del got: Tavi Algueró deixa de decorar-lo i passa el relleu a un dels seus alumnes, Roc Fàbrega.

A més, es van anunciar els grups més rellevants que faran cap als escenaris olotins per festes: The Gramophone All-Stars Big Band, O’funk’illo, Teràpia de Shock, Increscendo, Hora de Joglar, Greda Street Band, Di-versiones, Cèlia Pallí, Marina BBface and the Beatroots… seran algunes de les moltes cares que, juntament amb clàssics, com La Principal de la Bisbal i molts altres els que animaran les festes: unes festes que, encara que només una miqueta, ja van començar ahir.

Notícies relacionades:

Ainhoa Díaz és la guanyadora de la 5a edició del Concurs de Cartells de Festes del Tura

El cartell de Festes del Tura 2014 és un ‘selfie’ dels Gegants d’Olot fet per l’artista Àngel Rigall

El gastrònom bianyenc Pep Nogué serà el pregoner de les Festes del Tura 2015

x