Gospel Cor Garrotxa actuarà aquest dissabte en el segon concert de les Nits Musicals de Santa Pau

Aquest estiu al municipi de Santa Pau es celebren les Nits Musicals, un conjunt de concerts a càrrec de diversos grups. Demà, dissabte, hi haurà el segons dels concerts a càrrec del Gospel Cor Garrotxa que actuarà a les deu del vespre a la Placeta dels Valls. A més d’aquest concert, els dos primers dissabtes d’agost, l’Ajuntament de Santa Pau n’ha organitzat dos més: un a càrrec de Juan Antonio Lopez i Raul Manchon i l’altre de la mà del Grup Fans amb “Els Corbs Negres”. El cost dels concerts és de 5 euros.

Notícies relacionades:

La jornada solidària organitzada a Santa Pau aconsegueix els fons per comprar un llit adaptat a la nena olotina amb atròfia muscular espinal

L’onzena edició del Descampat Festival omple Santa Pau d’activitats lúdiques i concerts durant tot el dissabte

La Fira del Fesol de Santa Pau celebra la seva 25a edició i atreu 8.000 visitants