La Creu Roja a Girona ha atès un 77.000 persones més aquest 2014 en comparació a l’any anterior

Quatre de cada 10 persones que participen en un dels programes d’ocupació de la Creu Roja troben feina. Així ho han destacat des de l’entitat en la presentació de la seva memòria. A més, al llarg d’aquest 2014, han atès més de 77.000 persones, un 15% més que l’any anterior.

Continua creixent el nombre d’atesos a la Creu Roja a Girona i al llarg del 2014 van passar pels diferents serveis i programes un total de 77.357 persones, un 15% més que el 2013. El coordinador a Girona destaca que ara cal una atenció més personalitzada i profunda a causa de la crisi.

Des de l’entitat han destacat els programes que han tirat endavant per millorar l’ocupació. Tan és així que han atès 1.697 persones, el 43% de les quals han trobat feina. Aquests programes són formatius, ofereixen pràctiques i faciliten les insercions laborals amb el suport de 183 empreses.

També han reforçat els programes per prevenir la pobresa. D’aquesta manera, 20.000 gironins han rebut aliments i 900 famílies s’han beneficiat dels projectes d’alimentació infantil.

Enguany segueixen treballant en la línia d’ocupació amb nous projectes. L’entitat al llarg del 2014 ha ingressat 1,8 milions d’euros per les quotes dels 24.913 socis.

Notícies relacionades:

Un 22% de les famílies amb fills que atén Creu Roja a les comarques gironines passa gana

La Grada de la Unió Esportiva Olot recull joguines per tota la ciutat en favor de la campanya de la Creu Roja ‘Cap nen sense joguina’