La UE Olot es sotmet al segon test de pretemporada aquest dissabte contra el Figueres

Aquest cap de setmana la Unió Esportiva Olot seguirà amb els partits de pretemporada enfrontant-se a la Unió Esportiva Figueres aquest dissabte al vespre. Els de Rodri seguiran posant-se en forma de cares a l’inici de la lliga, amb la plantilla encara sense completar.

Segon test de pretemporada per a la UE Olot. En aquesta ocasió, altre cop a l’Alt Empordà, contra la Unió Esportiva Figueres, de tercera divisió. Després del primer partit amb bones sensacions a L’Escala, els de Rodri s’enfrontaran demà a un club amb una mica més d’entitat després d’una setmana d’stage a la Vall d’en Bas. Apujant el llistó del rival, es podrà anar entreveient quina és la competitivitat de l’equip, i com es van acoblant els jugadors a l’engranatge que és l’equip, malgrat que encara faltin reforços en posicions molt importants.

Així, el partit de demà a dos quarts de vuit a Vilatenim, serà una bona prova. Es podran anar copsant sensacions i també veure com encaixen els nous fitxatges. I també serà el moment que els joves facin veure el seu potencial i demostrin que poden convèncer Rodri i que es poden guanyar un lloc al primer equip.

Notícies relacionades:

La UE Olot guanya al FC Escala (0-5) en el primer amistós de pretemporada

La UE Olot començarà la lliga a l’Estadi Municipal contra l’Alcoyano el proper 28 d’agost

La meitat dels nous reforços de la UE Olot són de la demarcació de Girona