L’Institut La Garrotxa introduirà un nou programa de robòtica el curs que vinent

El programa ‘Impulsem la robòtica. Tecnologies creatives a l’aula’ entrarà el curs que ve a l’Institut La Garrotxa d’Olot. A través d’aquesta iniciativa, els alumnes d’Educació Secundària aprendran a crear robots durant uns mesos, per a potenciar el seu interès i vocació en relació a les noves tecnologies.

Els alumnes de quart d’ESO de l’Institut La Garrotxa que vulguin aprendre a crear robots mecànics de nova generació ho podran fer a partir del curs que ve. Aquest centre s’acull a un projecte innovador que incentiva la creativitat en la vessant tecnològica dels estudiants.

En tres fases entre l’octubre i el febrer, els alumnes passen per un procés d’aprenentatge teòric i pràctic que al final hauran de posar a prova i exposar en una trobada de tots els centres participants.

Tot, com a part d’un projecte pioner a l’estat espanyol, del qual ja es van beneficiar alumnes de la demarcació de Barcelona l’any passat i que ara entra a la Garrotxa i les comarques de Girona. Amb aquesta ampliació, aquest programa arribarà a un total de 2.500 estudiants i 103 instituts catalans. De tots aquests, 300 alumnes i 13 centres de la demarcació de Girona seran els que s’acolliran al programa.

Notícies relacionades:

Jordi Antiga enceta una nova etapa com a director de l’Institut la Garrotxa amb nous projectes

Els Bombers incorporaran al seu inventari una eina dissenyada per alumnes de l’Institut La Garrotxa

17 alumnes de tot l’Estat completaran la primera promoció del cicle de disseny i producció per a plàstics i metalls de l’Institut la Garrotxa, únic a Espanya