Olot Televisió assumeix la vicepresidència de la nova Associació de Mitjans de Proximitat

L’Associació de Mitjans de Proximitat ja és una realitat. Ahir al migdia es va crear l’entitat amb l’objectiu de representar el sector de les televisions privades de Catalunya amb una veu única davant les institucions públiques. Una de les vicepresidències de l’Associació l’assumeix OLOT TELEVISIÓ a través del seu director, Albert Brosa, l’altre és per al conseller delegat de Televisió del Ripollès, Jordi Martí.

La TV de proximitat suma forces i s’uneix en una sola associació: L’Associació de Mitjans de Proximitat, presidida pel director d’ETV, Frederic Cano i l’Associació Catalana de TDT Local, encapçalada per Joan Cal, director de Lleida TV s’han unit en un sol ens. Aquest acord, que es va anunciar durant el Fòrum de la Comunicació Local organitzat pel CAC, s’ha materialitzat aquest dijous a les instal·lacions d’ETV. La unió ha estat un pas natural i és que les dues associacions ja funcionàvem com una sola entitat des de fa uns mesos.