Roben les bateries de dos camions i material divers del vehicle de Protecció Civil d’Olot a la finca de l’antic parc de Bombers

Aquesta nit han robat en la finca de l’antic parc de bombers d’Olot. Els lladres s’han emportat les bateries de dos camions de pràctiques de l’Autoescola Sacrest i han robat material divers del cotxe de Protecció Civil d’Olot.

Ha estat un dels treballadors del taller mecànic que hi ha davant la finca de l’antic parc de bombers qui s’ha adonat del que havia passat. En arribar, ha vist que la tapa de la bateria d’un dels dos camions, propietat de l’Autoescola Sacrest, que són a la finca aparcats pendents de reparar, estava a terra. Al acostar-s’hi ha vist que la bateria del camió no hi era. Llavors s’ha adonat que la finestra del cotxe de Protecció Civil d’Olot estava trencada. Una inspecció ocular més acurada amb els Mossos d’Esquadra ha permès determina què és el que mancava a cadascun dels vehicles. Pel que fa als camions de l’Autoescola Sacrest, els lladres han robat les bateries i la gasolina que hi havia al vehicles. El cotxe de Protecció Civil d’Olot n’ha sortit més mal parat. Li han robat el pont de llums d’emergència que portava al damunt del vehicle i el comandament de control. També han robat la radio, un estabilitzador i equips i material vari que hi havia a l’interior del vehicle, com ara llanternes o armilles reflectants.

Aquest és l’únic vehicle de què disposa el grup de voluntaris de Protecció Civil d’Olot, una organització que fa tan sols dos anys que es va posar en marxa a la ciutat. Pere Rifà, un dels voluntaris Protecció Civil Olot, comenta que aquest robatori ha estat un cop dur pels voluntaris. Aquesta finca és on, des dels seus inicis quan els bombers encara l’ocupaven, el grup sempre ha aparcat el seu vehicle.