Isaac Marcos i Mireia Trias s’imposen al Gran Premi de ciclisme de Sant Feliu de Pallerols en categoria cadet

Aquest dissabte s’ha celebrat el gran premi de ciclisme de Sant Feliu de Pallerols on, en categoria cadet, s’han imposat Isaac Marcos i Mireia Trias. En la categoria de veterans, el guanyador ha estat Manuel Jesús Suárez.

Isaac Marcos, del Tomás Domingo, ha guanyat el Gran Premi de ciclisme en categoria cadet, després de més d’una seixantena de quilòmetres de pedalar i treballar per atrapar un company d’equip que s’havia escapat. Marcos ha deixat clar, però, que mentre guanyés algun dels seus companys d’equip o ell mateix, el resultat era satisfactori.

Entre les noies,  s’ha imposat la ciclista del Catema.cat Mireia Trias, en una cursa molt igualada. “Al primer port ha estat on s’ha decidit tot”, ha explicat Trias, “i he quedat davant amb una altra noia, i després ens hem ajuntat tres. Al final a l’esprint he pogut imposar-me”.

Aquest Gran Premi ha donat amb aquesta cursa i la de veterans una mica de volada al ciclisme garrotxí. Es tracta, principalment, d’una iniciativa per ajudar a promocionar l’esport, especialment en els joves. David Arroyo, membre de l’organització del Gran Premi, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que “el que volem fer és promocionar els joves. Així m’agradava que em passés a mi quan ho era. Han d’arribar a dalt i no deixar-los perdre, perquè no hi ha molta gent. Aleshores els hem d’anar ajudant perquè progressin i arribin on vulguin”. Així, independentment dels guanyadors, cal valorar la iniciativa: 112 ciclistes veterans i 50 cadets ha estat una bona xifra en una doble cursa que va ben consolidada i ha de tirar endavant moltes edicions en el futur.

Notícies relacionades:

L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols i el Club Ciclista Montmell recuperen a la Garrotxa la gran volta ciclista de carretera de les comarques de Girona

L’olotí Adrià Moreno guanya la II Volta Ciclista a La Garrotxa, que ha tornat a la comarca per quedar-se