La CUP celebra eleccions primàries per definir les llistes de les eleccions del 27 de setembre

La CUP ha celebrat aquest diumenge al matí votacions obertes als seus militants i simpatitzants per configurar les llistes que aniran a les eleccions del dia 27 de setembre al Parlament de Catalunya.

La CUP segueix amb el seu model participatiu i de cares a les eleccions al Parlament del dia 27 de setembre ha convocat a la militància i als simpatitzants i inscrits a les assemblees obertes a que votin per configurar les llistes per aquests comicis.

Presencialment, en aquestes eleccions primàries han votat quinze persones aquest diumenge, d’un cens de més d’una trentena de militants a la Garrotxa. Via internet, es pot votar durant tot aquest dilluns. Marc August Muntanya, el candidat garrotxí a la llista de Girona, votarà en línia i per tant, no se l’ha vist a la plaça del Cinema Colón.

Tot el procés acabarà el dijous, quan es proclamarà el cap de llista de la CUP per Barcelona, que probablement seria el candidat a la presidència de la Generalitat. Així, per finals de setmana, els llocs més importants de les llistes de la CUP al Parlament ja estaran definits.

Notícies relacionades:

La CUP celebra aquest divendres una assemblea per plantejar les primàries de cares al 27S

La CUP decideix no formar part d’un govern d’esquerres a Olot però ofereix als republicans donar suport al seu candidat en la investidura

La candidata de la CUP a Olot, Mireia Tresserras, demana la màxima participació a les eleccions municipals