Presó per als tres detinguts acusats de cultivar més de 1.000 plantes de marihuana en un pis de Sant Jaume de Llierca

El passat dia 20 de juliol els Mossos d’Esquadra a Olot van detenir, dos homes i una dona, tots tres de 22 anys, de nacionalitats marroquina i espanyola i veïns de Sant Jaume de Llierca pel cultiu de 1.050 plantes de marihuana en un pis d’aquesta població.

Els tres detinguts acusats de cultivar més de 1.000 plantes de marihuana en un pis de Sant Jaume de Llierca han ingressat a presó com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric.

El pis, propietat d’una entitat bancària, desprenia una forta pudor de marihuana, com havien constatat agents de la comissaria d’Olot, i van demanar permís a l’empresa propietària per accedir-hi i comprovar què hi havia. Ho van fer el 9 de juliol, tot localitzant 1.050 plantes de marihuana que estaven en diferents habitacions.

També hi havia diversos sistemes de ventilació, fertilitzants, llum i adobs per a què les plantes creixéssin en òptimes condicions.

La instal·lació estava connectada de forma fraudulenta a la llum, i segons estimacions de la companyia elèctrica, s’haurien pogut defraudar gairebé 2.280 euros anuals.

La investigació va concloure el passat 20 de juliol amb la localització i detenció, a Sant Jaume de Llierca, dels tres responsables de la plantació. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 21 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, que va decretar el seu ingrés a presó.

Notícies relacionades:

Els Mossos d’Esquadra intervenen 1.154 plantes de marihuana a Sant Jaume de Llierca

Ingressen a presó els tres detinguts responsables del cultiu de més de 600 plantes de marihuana a Montagut i Oix

Els Mossos d’Esquadra detenen tres dels cinc sospitosos de cultivar més de 600 plantes de marihuana en un mas de Montagut

x