La Unió Esportiva Olot es va imposar per 0 a 1 al Figueres amb un gol d’Uri Santos als primers minuts de partit

L’Olot va jugar dissabte un nou amistós contra el Figueres, en territori empordanès. Els olotins van aconseguir la victòria gràcies a un gol d’Uri Santos en els primers instants de partit, i ja en porta quatre aquesta pretemporada. José Martínez i Èric Reverter també van gaudir dels seus primers minuts amb l’equip.

La pretemporada de la Unió Esportiva Olot avança i dissabte l’equip va disputar el segon amistós d’aquest estiu a Vilatenim, contra el Figueres d’Eduardo Vílchez. Uns 450 espectadors van presenciar el matx, que va acabar amb victòria de l’Olot per 0 a 1: el gol el va fer Uri Santos, després de caçar el rebot d’un xut al travesser de Luismi al minut tres de partit. L’entrenador olotí Antonio Rodríguez ‘Rodri’, va qualificar el partit com “de màxima exigència”. Per la seva banda,l’entrenador del Figueres i exocupant de la banqueta olotina Eduardo Vílchez va fer una bona valoració de l’actitud dels seus jugadors durant el partit.

Els jugadors José Martínez i Èric Reverter van gaudir dels seus primers minuts a les ordres de Rodri. El proper test dels olotins serà dissabte que ve, contra el Manlleu en partit de Copa Catalunya.

Notícies relacionades:

La UE Olot es sotmet al segon test de pretemporada aquest dissabte contra el Figueres

La UE Olot guanya al FC Escala (0-5) en el primer amistós de pretemporada

La UE Olot començarà la lliga a l’Estadi Municipal contra l’Alcoyano el proper 28 d’agost