Mor l’escriptora i gestora cultural gironina Natàlia Molero després d’una llarga malaltia a l’edat de 56 anys

L’escriptora i gestora cultural gironina Natàlia Molero ha mort aquest diumenge després d’una llarga malaltia a l’edat de 56 anys. Molero va néixer a Girona el 1959 i des de fa quatre anys era la directora de la Casa de Cultura de la capital gironina. Va exercir com a cap de gabinet del conseller de Cultura, Jordi Vilajoana, va ser tècnica en gestió cultural a la Diputació de Girona i, entre el 1995 i el 1997, va ser la delegada dels serveis territorials de Cultura a Girona. També va tenir una trajectòria com a escriptora amb els llibres ‘Aquí hi ha el meu pintallavis’ i ‘Nardo. Un torero d’Olot’. Paral·lelament, va participar en diverses tertúlies televisives i va ser col·laboradora de diversos mitjans de comunicació.

x